3.9 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljNichi Cristina Nichita, prezentă la Craiova Fashion

Nichi Cristina Nichita, prezentă la Craiova Fashion

Afis-Craiova-Fashion-2014

Mâine are loc cea de a XII-a ediţie a festivalului de modă Craiova Fashion. Creatori de modă celebri alături de designeri talentaţi vor urca pe podiumul din Craiova, prezentând cele mai noi creaţii din colecţia toamnă – iarnă 2014.

Nichi Cristina Nichita va oferi publicului larg piese vestimentare deosebite, rochii ultra feminine, realizate din fibre confortabile, cu volane, pliseuri şi drapaje spectaculoase, ce vorbesc despre eleganţă ca stare de spirit, în felul propriu, deja consacrat. Un manifest de continuitate pentru persoanele mereu sigure pe ele şi fidele eleganţei în negru. Evenimentul Craiova Fashion va avea loc la Teatrul Naţional Marin Sorescu, iar intrarea se va face doar pe bază de invitaţie.

Colecţia nouă toamnă – iarnă 2014 readuce în prim plan femeia rafinată şi eleganţa, o prezenţă senzuală şi atrăgătoare. Întreaga colecţie este realizată de o echipă de tehnicieni, croitori şi confectioneri, coordonată de designerul George Hojbotă.
Cu o prezenţă de peste 23 de ani pe piaţa naţională şi internaţională, Nichi Cristina Nichita este un brand 100% românesc, recunoscut şi apreciat pentru eleganţa clasică – reinterpretată an de an, pentru calitatea, noutatea şi diversitatea colecţiilor sale.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS