17.8 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăLocalMehedinţi: Ţigări de contrabandă, descoperite de poliţiştii de frontieră în urma a trei percheziţii

Mehedinţi: Ţigări de contrabandă, descoperite de poliţiştii de frontieră în urma a trei percheziţii

Poliţiştii de frontieră din Mehedinţi au confiscat o mie de pachete de ţigări în urma a trei percheziţii în depozite ilegale din Drobeta Turnu Severin. Valoarea ţigărilor confiscate se ridică la 12.000 de lei.

Poliţiştii de frontieră severineni au descins în baza autorizaţiilor de percheziţie emise de Parchetul de pe lângă Judecătoria Turnu Severin în trei locaţii folosite ca depozite de ţigări de către cetăţeni din municipiul Turnu Severin,  persoane suspectate că se ocupa cu traficul cu produse accizabile.
„În urma percheziţiilor efectuate la domiciliul lui D. Dan, de 45 de ani, poliţiştii de frontieră au descoperit un număr de 820 de pachete cu ţigări marca Ashima, Pall Mall şi Winston de proveninţă Muntenegru şi Serbia. În alte acţiuni de combatere a contrabandei desfăşurate la sfârşitul acestei săptămâni poliţiştii de frontieră mehedinţeni au confiscat alte 200 de pachete cu ţigări netimbrate”, se arată într-un comunicat al Poliţiei de Frontieră Mehedinţi.
Ţigările în valoare de  12.000 de lei au fost ridicate în vederea confiscării. Pedeapsa pentru săvârşirea unor asemenea genuri de fapte este închisoare între 1 an şi 4 ani.

Editor: Mariana Butnariu

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS