Acasă Local Dolj Dolj: Un minor din Băileşti, prins de poliţie după 8 infracţiuni de...

Dolj: Un minor din Băileşti, prins de poliţie după 8 infracţiuni de furt

Un băiat în vârstă de 17 ani a fost prins de poliţişti după ce a dat mai multe spargeri în oraşul Băileşti.

Potrivit poliţiştilor, la data de 06.09.2014, D. Mădălina, de 33 ani, din Băilești, a sesizat poliţiştii prin numărul de urgenţă 112 cu privire la faptul că, persoane necunoscute, au pătruns în incinta unei patiserii din localitate, de unde au sustras o sumă de bani. În urma cercetării la faţa locului, s-a constatat că în aceeași noapte, persoane necunoscute au pătruns și în alte două patiserii de unde au sustras 130 lei.
În urma activităților specifice desfășurate a fost identificat autorul M.I., de 17 ani, din Băileşti. După mai multe cercetări, oamenii legii au descoperit că în perioada aprilie – septembrie 2014, minorul a săvârşit încă 8 infracţiuni de furt calificat şi 4 infracţiuni de tentativă de furt calificat din societăţi comerciale, fapte comise în Băileşti.

În baza probatoriului administrat, M.I. a fost reţinut pe bază de ordonanţă pe o durată de 24 ore, urmând ca astăzi să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Băileşti cu propunere de arestare preventivă.

Este fascinată de rapiditatea cu care circulă informaţia în mass-media şi crede că dacă lumea s-ar folosi doar de avantajele presei, barierele dintre oameni ar putea fi depăşite mai uşor.
Exit mobile version