Acasă Local Gorj Gorj: Reabilitarea DN 66, pe tronsonul Rovinari - Bumbești Jiu, gata...

Gorj: Reabilitarea DN 66, pe tronsonul Rovinari – Bumbești Jiu, gata până la finalul anului

-

Reprezentanţii firmei spaniole care se ocupă de lucrările de reabilitare a DN 66 au declarat că pe tronsonul Rovinari – Bumbești Jiu începe turnarea celui de-al treilea strat de asfalt, potrivit radioaccent.ro.
Aceştia spun că deja al doilea strat de asfalt a fost turnat pe o distanţă de zece kilometri.
Modernizarea acestei porţiuni de drum a fost demarată în urmă cu un an, iar acum reprezentanţii firmei susţin că, până la finele anului, va fi turnată şi ultima pătura asfaltică.
Lucrarea de asfaltare a DN 66 ar trebui finalizată în vara anului următor, deşi termenul iniţial fi fost anul 2014.

Mariana BUTNARIU
Mariana BUTNARIU
Face parte din echipa Gazeta de Sud din 1996. În prezent este redactor şi editor on-line, ceea ce înseamnă că este informată cu privire la tot ce se întâmplă important în ţară şi în lume. Este o fire veselă şi sociabilă, iubeşte oamenii şi îşi iubeşte meseria.

Logitech MX, mouse-ul vertical de birou

Logitech MX Vertical este un model disponibil pe piaţă de ceva vreme, care atrage atenţia datorită formei sale „ciudate” la prima vedere, care promite să ajute utilizatorii care stau mult timp la birou.

Motorola One Zoom a fost lansat oficial

Motorola One Zoom se face remarcat prin designul său cu suprafeţe din metal şlefuit şi sistemul quad-camera performant. Noul model One Zoom pune accent pe calitate şi versatilitate la obţinerea de poze.