20.7 C
Craiova
miercuri, 18 septembrie, 2019
Acasă Local Gorj Gorj: Începe "Festivalul castanului", la Tismana

Gorj: Începe „Festivalul castanului”, la Tismana

-

Agenţia pentru Protecţia Mediului(APM) Gorj şi Primăria Tismana organizează în zilele de 16 şi 17 octombrie „Festivalului castanului”.

În cadrul festivalului vor fi organizate expoziţii de castane, un festival de folclor şi vor fi prezentate specialităţi culinare preparate din castane. De asemenea, va fi organizat şi un workshop dedicat proiectului „Managementul Conservativ al Habitatelor  4070 şi 9260 în ROSCI 0129 Nordul Gorjului de Vest” implementat de Agenţia pentru Protecţia Mediului Gorj.

Amănunte în ediţia de mâine a Gazetei de Sud.


Editor: Anca Dumitraşcu

Eugen MARUTA
Eugen MARUTA
Este absolvent al Facultății de Litere și Ștințe Sociale și al unui master în Administrația Publică. În anul 2000 a venit în practică jurnalistică la Gazeta de Sud, iar de a doua zi au început să apără în ziar articole sub semnătura sa.

Google Search se îmbunătățește cu noi tehnologii

Google Search își extinde funcționalitatea cu două tehnologii esențiale: obținerea capturilor de ecran și recunoaștere vizuală a conținutului cu tehnologie de inteligență artificială.

Logitech MX, mouse-ul vertical de birou

Logitech MX Vertical este un model disponibil pe piaţă de ceva vreme, care atrage atenţia datorită formei sale „ciudate” la prima vedere, care promite să ajute utilizatorii care stau mult timp la birou.

Motorola One Zoom a fost lansat oficial

Motorola One Zoom se face remarcat prin designul său cu suprafeţe din metal şlefuit şi sistemul quad-camera performant. Noul model One Zoom pune accent pe calitate şi versatilitate la obţinerea de poze.