20.7 C
Craiova
miercuri, 18 septembrie, 2019
Acasă Local Dolj Dolj: Ţigări netimbrate în valoare de 50.000 de lei, confiscate de poliţişti...

Dolj: Ţigări netimbrate în valoare de 50.000 de lei, confiscate de poliţişti în Poiana Mare

-

foto 2

Poliţiştii de frontieră din cadrul I.T.P.F. Giurgiu – S.T.P.F. Dolj au descoperit într-un autoturism al unui cetăţean român, 100.000 de ţigarete, pentru care acesta nu a putut prezenta documente de provenienţă.

În cursul zilei de ieri, poliţiştii de frontieră din cadrul Compartimentului de Sprijin Operativ al Serviciului Teritorial al Poliţiei de Frontieră  Dolj au desfăşurat o acţiune specifică pe linia combaterii contrabandei cu ţigări în zona de responsabilitate.  Astfel, în jurul orei 21.30, poliţiştii au observat un autoturism staţionat pe marginea drumului, la ieşirea din localitatea Poiana Mare, în care se aflau două persoane.
Din verificările efectuate, s-a stabilit faptul că autovehiculul aparţine cetăţeanului român Ion C., în vârstă de 30 de ani, domiciliat pe raza judeţului Dolj, iar în urma controlului maşinii, poliţiştii de frontieră au descoperit cantitatea de 100.000 de ţigarete fără marcaje fiscale, pentru care bărbatul nu a putut prezenta documente de provenienţă.
Poliţiştii de frontieră doljeni au procedat la ridicarea întregii cantităţi de ţigări, în valoare de 50.000 de lei, iar autoturismul în care acestea se aflau a fost indisponibilizat.

În cauză au fost întocmite acte premergătoare pentru săvârşirea infracţiunii de deţinere, de către orice persoană, în afara antrepozitului fiscal a produselor accizabile supuse marcării, fără a fi marcate sau marcate necorespunzător.

Anca DUMITRAŞCU
Anca DUMITRAŞCU
Este fascinată de rapiditatea cu care circulă informaţia în mass-media şi crede că dacă lumea s-ar folosi doar de avantajele presei, barierele dintre oameni ar putea fi depăşite mai uşor.

Google Search se îmbunătățește cu noi tehnologii

Google Search își extinde funcționalitatea cu două tehnologii esențiale: obținerea capturilor de ecran și recunoaștere vizuală a conținutului cu tehnologie de inteligență artificială.

Logitech MX, mouse-ul vertical de birou

Logitech MX Vertical este un model disponibil pe piaţă de ceva vreme, care atrage atenţia datorită formei sale „ciudate” la prima vedere, care promite să ajute utilizatorii care stau mult timp la birou.

Motorola One Zoom a fost lansat oficial

Motorola One Zoom se face remarcat prin designul său cu suprafeţe din metal şlefuit şi sistemul quad-camera performant. Noul model One Zoom pune accent pe calitate şi versatilitate la obţinerea de poze.