10.1 C
Craiova
miercuri, 24 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalMaria Ciobanu şi Spitalul de Urgenţă, în ultima zi a Festivalului "Oltenii şi restu’ lumii" de la Slatina

Maria Ciobanu şi Spitalul de Urgenţă, în ultima zi a Festivalului „Oltenii şi restu’ lumii” de la Slatina

Slatina a găzduit timp de patru zile cea de-a XX-a ediţie a Festivalului Concurs Naţional de Umor "Oltenii şi restu’ lumii" (Foto: adevarul.ro)
Slatina a găzduit timp de patru zile cea de-a XX-a ediţie a Festivalului Concurs Naţional de Umor „Oltenii şi restu’ lumii” (Foto: adevarul.ro)

Cea de-a XX-a ediţie a Festivalului Concurs Naţional de Umor „Oltenii şi restu’ lumii” de la Slatina ajunge, astăzi, la final. De-a lungul celor patru zile de derulare a manifestării, amatorii de bancuri, expoziţii, muzică şi mâncare în aer liber au venit în centrul oraşului în căutarea distracţiei şi a bunei-dispoziţii. Invitaţi speciali i-au încântat de pe o scenă special amenajată, iar copiii nu au avut nici ei motive de nemulţumire.

Astăzi, finalul Festivalului va fi marcat prin concerte de muzică populară ce vor fi susţinute pe scena amplasată lângă magazinul „Oltul”. Startul ultimelor spectacole se va da la ora 15.15, pentru ca, spre seară, să concerteze Maria Ciobanu şi Spitalul de Urgenţă.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS