14.5 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăLocalAmenzi de peste 61.000 de lei pentru şoferii şi pietonii mehedinţeni

Amenzi de peste 61.000 de lei pentru şoferii şi pietonii mehedinţeni

199709maxim
În ultimele 24 de ore, poliţiştii din cadrul Serviciului Poliţiei Rutiere și Biroului Rutier al Poliției municipiului Drobeta Turnu Severin au acţionat pentru disciplinarea participanţilor la trafic și pentru prevenirea evenimentelor rutiere grave.

Ofiţerii şi agenţii de poliţie au urmărit conştientizarea conducătorilor de autovehicule şi a pasagerilor asupra importanţei utilizării centurii de siguranţă, respectarea prevederilor legale privind regimul de viteză, circulaţia pietonilor, depăşirea, acordarea de prioritate dar și depistarea conducătorilor auto care consumă alcool la volan.
Poliţiştii au controlat 256 autovehicule şi au legitimat un număr de 263 persoane, constatând 244 abateri la regimul circulaţiei pe drumurile publice. Au fost sancţionaţi 93 de conducători auto care au depăşit viteza legală pe diferite sectoare de drum şi 36 şoferi care nu purtau centura de siguranţă.  Poliţiştii au mai aplicat 7 sancţiuni contravenţionale pentru defecţiunile tehnice constatate, iar 14 sancţiuni au fost aplicate pietonilor pentru traversări neregulamentare.

Valoarea sancţiunilor aplicate în ultimele 24 de ore este de 61.510 lei.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS