Acasă Local Dolj Craiova: Accident rutier cu o victimă, pe strada Caracal

Craiova: Accident rutier cu o victimă, pe strada Caracal

Un șofer a fost rănit ușor, în urma unui accident de circulație, care a avut loc în urmă cu puțin timp, la intersecția străzii Caracal cu bulevardul Gheorghe Chițu.

Potrivit reprezentanților IPJ Dolj, șoferul unei autoutilitare care circula pe strada Caracal nu a acordat prioritate de trecere unui autoturism Nissan și a fost lovit în plin de către acesta. În urma accidentului, șoferul autoutilitarei a fost rănit și transportat cu o ambulanță SMURD la Spitalul de Urgență Craiova.

Polițiștii de la Rutieră au stabilit, în urma primelor cercetări, că vinovat de producerea accidentului este șoferul autoutilitarei, care nu a acordat prioritate de trecere autoturismului care circula regulamentar.


Editor: Anca Dumitrașcu

 

A absolvit Facultatea de Filosofie-Sociologie din cadrul Universitatii din Craiova in anul 2003, iar un an mai tarziu Masteratul in Sociologia Comunicarii si Jurnalism. Din 2004 lucreaza in presa, iar in 2005 s-a alaturat colectivului Gazeta de Sud. Din toamna aceluiasi an, misiunea colegului nostru este de a informa cititorii Gazeta de Sud despre cele mai recente si de interes evenimente petrecute in Craiova, Oltenia, dar si la nivel national.
Exit mobile version