5.3 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalMehedinţi: 24 de persoane, ridicate în urma percheziţiilor din această dimineaţă

Mehedinţi: 24 de persoane, ridicate în urma percheziţiilor din această dimineaţă

Un număr de 24 de persoane, ridicate miercuri, în urma percheziţiilor din Bucureşti şi alte 14 judeţe, suspectate de evaziune şi spălare de bani, într-un dosar cu un prejudiciu de trei milioane euro, urmează să fie duse la audieri la sediul Parchetului de pe lângă Tribunalul Mehedinţi.

Cele 24 de persoane au fost ridicate din  Bucureşti şi din Mehedinţi, Iaşi, Giurgiu, Bihor, Prahova, Dâmboviţa, Argeş, Vâlcea, Dolj, Vrancea, Buzău, Ilfov, Ialomiţa şi Galaţi, unde anchetatorii au făcut 54 de percheziţii.
Surse din rândul anchetatorilor au avut 30 de mandate de aducere, dar 6 dintre cei vizaţi în dosar nu au fost găsiţi la domiciliile lor.
Din localitatea mehedinţeană Strehaia, unde poliţiştii au desfăşurat 11 percheziţii, a fost ridicată o singură persoană.
Una dintre locaţiile în care anchetatorii au desfăşurat percheziţii a fost domiciliul autoproclamatei preşedinta romilor din Strehaia, Stela Mihai, vizată în dosarul cu un prejudiciu de trei milioane de euro, aceasta nefiind însă găsită acasă.

Editor: Mariana Butnariu

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS