Acasă Local Mehedinţi: Apartament şi maşină, în pericol de explozie din cauza buteliilor cu...

Mehedinţi: Apartament şi maşină, în pericol de explozie din cauza buteliilor cu GPL

Cadrele Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) „Drobeta” al judeţului Mehedinţi au avut ieri două intervenţii pentru înlăturarea pericolului de explozie din cauza buteliilor GPL.

În primul caz, un echipaj de pompieri din cadrul Detaşamentului Orşova s-a deplasat la un apartament din municipiu, unde salvatorii au constatat că robinetul unei butelii cu GPL era blocat în poziţie deschisă. Cadrele ISU au intervenit pentru ventilarea naturală a apartamentului, înlăturând astfel pericolul de explozie.

În cea de-a doua situaţie, un echipaj de pompieri din cadrul Detaşamentului Drobeta Turnu Severin a intervenit în municipiu pentru asigurarea măsurilor de apărare împotriva incendiilor la o maşină parcată, care prezenta scăpări de gaze de la butelia cu GPL din portbagaj.

Lucrează la Gazeta de Sud din 2005 şi este de profesie traducător. Ca redactor online este la curent cu tot ce se întâmplă în țară, dar şi în afara ei. Consideră că cea mai mare provocare este să informeze corect, obiectiv şi la timp.
Exit mobile version