24.5 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljCraiovenii, chemați să dezbată problema zgomotului din oraș

Craiovenii, chemați să dezbată problema zgomotului din oraș

Craiovenii vor avea ocazia să-și spună nemulțumirile și doleanțele legate de zgomotul din Bănie. Primăria Craiova va organiza joi, 9 octombrie, o dezbatere publică a „Planului de acțiune privind diminuarea zgomotului ambiant în municipiul Craiova“. Cetățenii care doresc să participe sunt invitați în sala „Nicolae Romanescu“, începând cu ora 11.00, în limita locurilor disponibile în sală.
Varianta integrală a planului poate fi consultată pe site-ul Primăriei Craiova (www.primariacraiova.ro), la rubrica „Proiecte de hotărâri supuse dezbaterii publice“. Craiovenii pot găsi, în cuprinsul său, informații legate de cadrul juridic, valorile limită permise ale zgomotului ambiant, dar și măsurile viitoare sau în desfășurare pentru reducerea zgomotului. Studiul propus spre dezbatere a fost efectuat pe baza hărţilor strategice de zgomot ale municipiului Craiova realizate în anul 2013 de SC INCERTRANS SA.
Pe lângă participarea la discuție, cei interesați pot depune în scris, până la data amintită, propuneri, sugestii sau opinii cu valoare de recomandare cu privire la acest plan la Serviciul Centrul de Informare pentru Cetățeni și Audiențe din cadrul Primăriei Craiova, prin fax la 0251.411.561 sau prin e-mail, la adresa [email protected].

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS