8.9 C
Craiova
sâmbătă, 20 aprilie, 2024
Știri de ultima orăBani & AfaceriAmenzile de circulație pot fi plătite acum și la terminalele ZebraPay

Amenzile de circulație pot fi plătite acum și la terminalele ZebraPay

zebra

Amenzile de circulație pot fi plătite acum și la terminalele ZebraPay, în orice zi a săptămânii, indiferent de oră, fără nici un comision.
Mai mult decât atât, șoferii nu vor mai fi nevoiți să trimită dovada de plată către secțiile de Poliție care au emis procesul verbal de contravenție, aceaste informații fiind incluse într-un raport trimis zilnic către Direcția de Impozite și Taxe din localitatea de reședință a plătitorului.
Procedeul de plată al amenzilor de circulație este cel mai simplu disponibil în acest moment pe piață. Terminalele ZebraPay solicită doar numele și prenumele, CNP-ul, numărul de telefon, seria, numărul și data emiterii procesului verbal, localitatea de reședință  și valoarea care trebuie achitată. În plus, fiind în format electronic, dovada plății amenzii poate fi regăsită cu ușurință în caz de necesitate.
Acest serviciu vine în ajutorul șoferilor, ca o completare a serviciului de plată a rovinietei și este disponibil în peste 150 de localități din țară, inclusiv în Craiova. Pe lângă acestea, rețeaua ZebraPay mai pune la dispoziția clienților săi servicii precum plata facturilor, reîncărcarea cartelelor prepaid, plata online, monedă virtuală, bilete de tren și avion, abonamente presă și multe alte facilități de plată.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS