27.3 C
Craiova
marți, 16 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljCraiova: 11 permise reţinute şi amenzi de 6.000 de lei în trafic

Craiova: 11 permise reţinute şi amenzi de 6.000 de lei în trafic

199709maxim

În cursul zilei de ieri, poliţiştii Biroului Rutier Craiova au organizat în municipiul Craiova o acţiune pentru prevenirea accidentelor rutiere generate de nerespectarea de către conducătorii auto a semnificaţiei culorilor semaforului electric.

În cadrul acţiunii, poliţiştii au constatat 59 abateri de natură contravenţională pentru sancţionarea cărora au aplicat amenzi în valoare de aproape 6.000 lei. Dintre acestea 16 au fost aplicate unor conducători auto care au ignorat semnificaţia culorilor semaforului electric.
De asemenea, poliţiştii rutieri au reţinut în vederea suspendării 11 permise de conducere.

Unul dintre şoferii sancţionaţi, S. Costel, de 27 de ani, din comuna Desa, judeţul Dolj, a fost depistat de către poliţişti în timp ce conducea un autoturism pe bulevardul Decebal şi nu a respectat semnificaţia culorii „Roşu” a semaforului electric aflat în funcţiune. Conducătorul auto a fost sancţionat contravenţional cu amendă în valoare de 360 lei şi i-a fost reţinut permisul de conducere pe o perioadă de 30 de zile, în vederea suspendării exercitării dreptului de a mai conduce autovehicule pe drumurile publice.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS