8 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalUn bărbat din Olt a fost arestat, după ce a furat bunuri în valoare de 35.000 de lei

Un bărbat din Olt a fost arestat, după ce a furat bunuri în valoare de 35.000 de lei

Tânărul a reuşit să fure bunuri în valoare de 35.000 de lei, dar a fost prins şi arestat pentru 30 de zile
Tânărul a reuşit să fure bunuri în valoare de 35.000 de lei, dar a fost prins şi arestat pentru 30 de zile

Magistraţii de la Judecătoria Drobeta Turnu Severin l-au trimis în arest preventiv pentru 30 de zile pe un spărgător de locuinţe, care le-a dat bătăi de cap poliţiştilor din Mehedinţi. Este vorba de un tânăr de 29 ani, din comuna Mărunţei, judeţul Olt, informează Adevarul.

Într-o singură zi, tânărul din Olt a reuşit să spargă două locuinţe de pe raza municipiului Drobeta Turnu Severin, de unde a sustras bunuri în valoare de aproximativ 35.000 de lei.
În data de 25 septembrie, în jurul orei16.00, Poliţia municipiului Drobeta Turnu Severin a fost sesizată prin 112, de către M.N., de 42 ani, din Drobeta Turnu Severin, despre faptul că, în cursul aceleiaşi zile, între orele 10.00–16.00, persoane neidentificate au pătruns în locuinţa sa, de unde au sustras bijuterii din aur, un ceas, un telefon mobil şi alte bunuri, în valoare totală de aproximativ 25.000 lei. O oră mai târziu, Poliţia din Turnu Severin a fost sesizată din nou, prin 112, de către P.A., de 50 ani, din Drobeta Turnu Severin, despre faptul că, în cursul aceleiaşi zile, între orele 06.00-16.00, persoane neidentificate au pătruns în locuinţa sa, de unde au sustras bijuterii din aur şi bunuri, în valoare totală de aproximativ 10.000 lei. „Prin activităţi specifice, poliţiştii Biroului Investigaţii Criminale al Poliţiei municipiului Drobeta Turnu Severin, au identificat suspectul furturilor, acesta fiind O.C., de 29 ani, din comuna Mărunţei, judeţul Olt, faţă de care s-a dispus continuarea urmăririi penale sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat”, a precizat Nicolae Lohon, purtătorul de cuvânt al IPJ Mehedinţi.

Iniţial, bărbatul a fost reţinut pe bază de ordonanţă de reţinere pentru 24 ore şi depus în Centrul de Reţinere şi Arest Preventiv Mehedinţi. Ulterior, judecătorii severineni au dispus arestarea preventivă a acestuia pentru 30 de zile.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS