10.3 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljTamponare violentă pe Centura de Nord

Tamponare violentă pe Centura de Nord

Doi șoferi au fost răniți în urma unui accident produs ieri după-amiază, între două autoturisme, pe pasarela care face legătura între DN 65 F (Centura de Nord) și DE 70, Craiova – Filiași.
Potrivit polițiștilor din cadrul Inspectoratului de Poliție al Județului Dolj, Pepi Cioc, de 19 ani, din Balș, județul Olt, care conducea un Audi înmatriculat în Austria pe Centura de Nord, la coborâre de pe pasarela dinspre Ișanița, întro curbă la dreapta, a pierdut controlul direcției și a intrat pe contrasens. Autoturismul scăpat de sub control a lovit în plin o Dacia Dokker, condusă regulamentar din sens opus de Alin Purcaru, de 29 de ani, din Craiova.
În urma impactului dintre cele două autoturisme, cei doi șoferi au fost răniți, Cioc fiind scos de la volan de echipajul de descarcerare trimis la locul accidentului de pompierii doljeni. Cei doi șoferi au fost transportați la Spitalul de Urgență Craiova cu ambulanțele SMURD, unde medicii au stabilit că, din fericire, nu au suferit leziuni care să le pună viața în pericol.
În urma cercetărilor, polițiștii de la rutieră au stabilit că responsabil de producerea accidentului a fost Pepi Cioc, care nu a adaptat viteza la condițiile de drum, carosabilul fiind umed. Șoferul din Balș este începător, acesta obținând permisul de conducere în luna mai.
Polițiștii doljeni au precizat că a fost întocmit un dosar penal pentru comiterea infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS