10.6 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalOlt: Primar şi consilier local, găsiţi incompatibili de ANI

Olt: Primar şi consilier local, găsiţi incompatibili de ANI

Agenția Națională de Integritate (ANI) a constatat existența stării de incompatibilitate în cazul primarului comunei oltene Morunglav, Alexandru Niţă, dar şi a consilierului local Silvius Gabriel Mihalcea, din cadrul Consiliului Local al comunei Izbiceni, judeţul Olt.
Primarul comunei Morunglav s-a aflat în stare de incompatibilitate în perioada 4 iunie 2008 – 6 mai 2014, întrucât, simultan cu  funcția de viceprimar, respectiv primar, a deținut și funcția de administrator al unei societăți comerciale și calitatea de comerciant persoană fizică în cadrul Niţă N. Alexandru Persoană Fizică Autorizată, încălcând legea.
    
Consilierul local Silvius Gabriel Mihalcea se află în stare de incompatibilitate începând cu data de 20 iunie 2008, întrucât, simultan cu funcția de consilier local, deține și funcția de angajat în cadrul aparatului de specialitate al Primarului Comunei Izbiceni.
Persoanele evaluate au fost informate despre declanșarea procedurii de evaluare, elementele identificate, precum și drepturile de care beneficiază – de a fi asistate sau reprezentate de un avocat și de a prezenta date sau informații pe care le consideră necesare, personal ori prin transmiterea unui punct de vedere scris. Silvius Gabriel Mihalcea nu a depus la dosarul de evaluare un punct de vedere, în exercitarea dreptului la apărare.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS