10 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalVâlcea: Patru bărbaţi au fost reţinuţi pentru furt calificat

Vâlcea: Patru bărbaţi au fost reţinuţi pentru furt calificat

Polițiștii din judeţele Vâlcea și Bihor, cu sprijinul Direcției Operațiuni Speciale din cadrul IGPR, au destructurat o grupare infracțională specializată în furturi din locuințe, transmite Agerpres. Patru bărbați au fost reținuți.

În cursul zilei de ieri, polițiștii din Vâlcea, în colaborare cu polițiștii din Bihor, au oprit în trafic un autoturism în care se aflau 4 bărbați, cu vârste cuprinse între 23 și 33 de ani, din municipiul Baia Mare, membri ai unei grupări infracționale organizate specializate în furturi din locuințe.

În urma controlului autoturismului, polițiștii au descoperit instrumente destinate descuierii butucilor de la yale. De asemenea, au fost găsite aproximativ 4 grame de resturi vegetale de culoare verde, posibil cannabis, ce au fost ridicate de către polițiștii Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Vâlcea, în vederea expertizării.
Din cercetările efectuate de polițiști a reieșit că, la data de 2 septembrie, cei în cauză ar fi pătruns într-o locuință din municipiul Râmnicu Vâlcea, de unde ar fi sustras 600 de lei, un aparat foto și 6 bonuri de masă.

Față de aceștia s-a luat măsura reținerii pentru 24 de ore, pentru comiterea infracțiunii de furt calificat, urmând a fi prezentați instanței de judecată cu propunere de arestare preventivă.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS