Acasă Local Craiova: Tânăr prins de jandarmi după ce a furat o motocicletă sport

Craiova: Tânăr prins de jandarmi după ce a furat o motocicletă sport

O patrulă din cadrul Grupării de Jandarmi Mobile Craiova a observat azi noapte că, pe strada Calea Bucureşti, în zona fostului hotel Jiul, un tânăr împingea o motocicletă, tip sport, de culoare neagră, iar la vederea jandarmilor a dat dovadă de un comportament suspect.
Jandarmii au identificat persoana în cauză, stabilind că se numeşte S. Eduard Florinel, de 23 de ani, cu antecedente penale, domiciliat în Craiova.
Patrula de jandarmi l-a întrebat de provenienţa motocicletei. Iniţial a declarat că aparţine unui prieten, a râmas fără combustibil, iar el i-o duce acasă. După mai multe discuţii cu jandarmii, acesta a declarat că în jurul orei 2.30 a părăsit un club, din Craiova, cu intenţia de a merge acasă. Ajungând în faţa unui magazin, din zona Primăriei, a observat motocicleta respectivă neasigurată, a studiat-o aproximativ o oră, după care a împins-o până pe Strada Romul, iar de aici până la intersecţia cu Strada Calea Bucureşti, deplasarea a făcut-o pe motocicleta nepornită, conformaţia terenului permiţându-i acest lucru.
Jandarmii au identificat proprietarul şi utilizatorul motocicletei, iar tânărul în cauză a fost condus la Secţia 4 Poliţie pentru continuarea cercetărilor, făcându-se vinovat pentru săvârşirea infracţiunii de furt calificat.

Face parte din echipa Gazeta de Sud din 1996. În prezent este redactor şi editor on-line, ceea ce înseamnă că este informată cu privire la tot ce se întâmplă important în ţară şi în lume. Este o fire veselă şi sociabilă, iubeşte oamenii şi îşi iubeşte meseria.
Exit mobile version