Acasă Local Vâlcea: Poliţişti ameninţaţi cu hârleţul şi toporul de romii din Berbeşti

Vâlcea: Poliţişti ameninţaţi cu hârleţul şi toporul de romii din Berbeşti

Un incident între oamenii legii şi câţiva locuitori de etnie romă din Berbeşti, judeţul Vâlcea a avut loc astăzi, după ce subcomisarul Florian Ioniţă, şeful Poliţiei Rutiere Vâlcea, şi mai mulţi lucrători din cadrul aceluiaşi serviciu au încercat să legitimeze un tânăr care circula pe un drum public fără permis auto, potrivit adevarul.ro.

Poliţiştii au încercat să legitimeze un bărbat, de 31 de ani, care-şi parcase Mercedesul pe unul din sensurile de mers, dar acesta a demarat în trombă. În momentul în care a văzut însă că este urmărit de echipajul de la Rutieră, conducătorul auto a oprit maşina pe marginea drumului şi a rupt-o la fugă prin curţile vecinilor. Supăraţi că poliţiştii şi-au permis să-l ia la întrebări pe tânăr, romii au încercat să-i intimideze pe oamenii legii cu toporul şi hârleţul. Spiritele s-au calmat în momentul când la faţa locului au ajuns şi mascaţii. Subcomisarul Florian Ioniţă a refuzat să facă vreo declaraţie în legătură cu acest incident. Tânărul care s-a ascuns de poliţişti nu deţine permis de conducere şi nu este la prima abatere, pe numele acestuia a fost întocmit recent un dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de lovire. Potrivit legii, maşina fugarului a fost imobilizată la sediul Poliţiei Rutiere până la finalizarea cercetărilor.

Face parte din echipa Gazeta de Sud din 1996. În prezent este redactor şi editor on-line, ceea ce înseamnă că este informată cu privire la tot ce se întâmplă important în ţară şi în lume. Este o fire veselă şi sociabilă, iubeşte oamenii şi îşi iubeşte meseria.
Exit mobile version