13.4 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljProfesorul Nicolae Andrei, aniversat la Prefectura Dolj

Profesorul Nicolae Andrei, aniversat la Prefectura Dolj

Profesorul emerit Nicolae Andrei a fost sărbătorit astăzi, la împlinirea venerabilei vârste de 90 de ani, de reprezentanţii Prefecturii Dolj, care l-au felicitat pentru întrega sa activitate didactică, pentru profesionalismul şi devoţiunea pusă în slujba elevilor şi comunităţii.  
Prefectul Nicolae Sorin Răducan, vizibil emoţionat, a spus că în faţa distinsului profesor Andrei se simte încă elev.
„,Este greu să transmit în câteva cuvinte tot ceea ce a însemnat pentru mine domnul profesor emerit Nicolae Andrei, un sigur lucru este cert, că această influenţă a fost mare, în mintea şi sufletul meu. În acest moment sunt foarte emoţionat şi pot spune că alături de dumneavoastră mă simt încă elev şi în acelaşi timp sunt mândru că am studiat la Colegiul Naţional „Nicolae Bălcescu” ca urmare  a tradiţiei din familia mea, având în vedere că  patru generaţii au ales să înveţe aici.
Domnule profesor emerit Nicolae Andrei cu ocazia aniversării a nouăzeci de ani de viaţă sunt onorat să vă pot transmite multă sănatate şi putere de muncă.
Vreau sa-i acord domnului profesor emerit Nicolae Andrei, diploma de excelenţă pentru întreaga carieră, ca fost director la remarcabila şcoală craioveană, Colegiul Naţional ‘Nicolae Bălcescu’, actualmente Colegiul Naţional ‘Carol I’, în semn de recunoştinţă faţă de profesionalismul şi dăruirea dovedite în pregătirea educaţională a zecilor de generaţii.
Ca reprezentant al Guvernului în teritoriu vă transmit ca voi susţine orice demers pe care conducerea îl va înteprinde pentru ca această clădire istorică să fie reabilitată la nivelulul unei şcoli care prin tradiţie este una de elită”, a spus prefectul de Dolj.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS