Acasă Local Dolj Dolj: Trei femei rănite în urma un accident rutier la Zănoaga

Dolj: Trei femei rănite în urma un accident rutier la Zănoaga

La data de 22.08.2014, în jurul orei 09.30, pe D.N. 6, în localitatea Zănoaga, a avut loc un accident de circulaţie cauzat de neadaptarea vitezei la condiţii de drum.

Toma Daniel, în vârstă de 23 de ani, din localitatea Rădoieşti-Deal, judeţul Teleorman, în timp ce conducea un autoturism a pierdut controlul asupra direcţiei de mers, pe fondul neadaptării vitezei într-o curbă uşoară la stânga şi a căzut în şanţul de scurgere a apelor pluviale, lovind un cap de pod.
În urma accidentului  a rezultat vătămarea corporală gravă a lui Sapaidon Carmen, de 43 ani, din localitatea Rădoieşti-Deal, Teleorman, a Victoriei Grecu, de 35 de ani, din Municipiul Roşiorii de Vede, judeţul Teleorman şi vătămarea corporală uşoară a Gabrielei S., de 21 de ani, din localitatea Rădoieşti-Deal, Teleorman, toate pasagere în autoturism.

Poliţiştii ajunşi la faţa locului au întocmit în cauză dosar de cercetare penală pentru comiterea infracţiunii de vătămare corporală din culpă.

Este fascinată de rapiditatea cu care circulă informaţia în mass-media şi crede că dacă lumea s-ar folosi doar de avantajele presei, barierele dintre oameni ar putea fi depăşite mai uşor.
Exit mobile version