20.5 C
Craiova
miercuri, 24 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalSărdaru a intrat cu Lamborghini într-un taxi

Sărdaru a intrat cu Lamborghini într-un taxi

Craioveanul David Sărdaru și-a avariat automobilul Lamborghini joi seară, după ce a intrat pe contrasens, pe strada A.I. Cuza din municipiu, și a provocat o tamponare. Polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție al Județului Dolj spun că în urma accidentului o tânără de 17 ani a fost rănită ușor, însă Sărdaru susține că a fost vorba numai de o tamponare și nimeni nu a fost rănit.
Potrivit reprezentanților Inspectoratului de Poliție al Județului (IPJ) Dolj, joi seară, în jurul orei 21.45, David Sărdaru, de 24 de ani, din Craiova, care conducea un Lamborghini cu numărul OT- 81-LMB pe strada A.I. Cuza dinspre Calea București către Universitate, în apropierea intersecţiei cu strada Fraţii Goleşti a pierdut controlul direcţiei, a pătruns pe contrasens și a lovit o Dacie Logan condusă în regim de taxi de Stelu Negoescu, de 43 de ani, din aceeaşi localitate.
Oamenii legii mai spun că accidentul s-a produs din cauza vitezei excesive cu care circula Sărdaru, dar și că în urma impactului a fost rănită ușor o tânără de 17 ani, motiv pentru care a fost întocmit un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă. „Din accident a rezultat vătămarea corporală uşoară a minorei Alexandra B., de 17 ani, din localitate, pasageră în al doilea autoturism. În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă“, a declarat Amelia Căprărin, agent principal în cadrul IPJ Dolj.
Șoferul autoturismului Lamborghini a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.
David Sărdaru spune că motivul pentru care a intrat pe contrasens este că a vrut să evite o mașină care ieșea din parcarea McDonalds și al cărei șofer nu s-a asigurat.
„Am încercat să evit o mașină care a ieșit de la McDonalds, am tras de volan și am ajuns pe contrasens, unde am lovit un taxi. A fost doar o tamponare în care au fost avariate mașinile și e bine că, din fericire, nu a fost nimeni rănit. Fata care stătea pe bancheta din spate în taxi mai mult s-a speriat. A fost dusă la spital, dar a fost externată pentru că nu a pățit nimic“, a declarat, pentru GdS, David Sărdaru. Acesta a mai spus că polițiștii de la Rutieră i-au suspendat permisul de conducere în urma accidentului. Proprietarul taxiului implicat în accident nu a vrut să comenteze incidentul.

Trei infracțiuni dintr-o lovitură

Tot joi seară, însă în comuna doljeană Unirea, un tânăr de 17 ani a fost rănit de un autoturism scăpat de sub control de un bărbat care s-a urcat băut la volan.
Este vorba de Marian Andrei, de 49 de ani, din comuna Unirea, care conducea un Mercedes pe DJ 561A. Oamenii legii spun că, din cauza neatenţiei şi stării de ebrietate, Marian Andrei a părăsit partea carosabilă şi l-a accidentat uşor pe Cătălin B., de 17 ani, din comuna Cetate, care mergea pe marginea drumului. După ce l-a lovit pe băiat, șoferul a fugit de la locul accidentului și a fost găsit de polițiști în comuna doljeană Caraula.
Șoferul a fost testat cu aparatul etilotest, care a indicat o alcoolemie de 0,86 mg/l alcool pur în aerul expirat, după care a fost dus la Spitalul din Calafat, unde medicii i-au recoltat probe de sânge. Potrivit polițiștilor din cadrul IPJ Dolj, pe numele șoferului a fost întocmit un dosar penal pentru conducerea unui autovehicul sub influența băuturilor alcoolice, vătămare corporală din culpă și părăsirea locului accidentului.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS