22 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljOmorât în timp ce dormea

Omorât în timp ce dormea

Un bărbat, din comuna doljeană Cârcea, a fost ucis, sâmbătă dimineață, în propria locuință, de persoane neidentificate până în prezent de polițiștii și procurorii doljeni. Bărbatul a fost înjunghiat în timp ce dormea lângă soția sa, care nu a reușit să-i vadă pe agresori.
Polițiștii doljeni au fost anunțați sâmbătă dimineață, în jurul orei 5.00, că Ion Toma, de 40 de ani, a fost înjunghiat în locuința sa de persoane necunoscute. O echipă formată din polițiști și un procuror criminalist de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Dolj a ajuns la fața locului și l-au găsit pe Toma decedat. Bărbatul avea gâtul tăiat și două leziuni în zona abdominală. Soția victimei a declarat în fața anchetatorilor că dormea și s-a trezit din cauza unor zgomote, iar atunci l-a găsit pe Ion căzut in mijlocul camerei, într-o baltă de sânge. Femeia a mai spus că nu a apucat să vadă cine i-a ucis pe soțul ei, agresorii reușind să fugă înainte să se trezească ea. Cadavrul bărbatului a fost ridicat și dus la morgă pentru efectuarea necropsiei, iar oamenii legii au întocmit un cerc de suspecți, au strâns probe din casa victimei și au început audierile pentru a identifica autorii omorului. Din casa bărbatului nu au fost furate bunuri de valoare, așa că anchetatorii au exclus jaful ca fiind motivul crimei.
Procurorii doljeni au deschis un dosar penal pentru comiterea infracțiunii de omor și încearcă să stabilească cum a fost posibil ca Ion Toma să fie înjughiat mortal în timp ce dormea lângă soția sa.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS