21.7 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăLocalCraiova: Vitezomanii în vizorul poliţiştilor

Craiova: Vitezomanii în vizorul poliţiştilor

Poliţiştii Biroului Rutier Craiova au organizat, în acest sfârşit de săptămână, o acțiune pentru prevenirea accidentelor de circulație generate de nerespectarea de către conducătorii auto a regimului legal de viteză precum și pentru conștientizarea acestora și a pasagerilor cu privire la importanța purtării centurii de siguranță.
Poliţiştii rutieri au constatat 117 abateri de natură contravenţională pentru sancţionarea cărora au fost aplicate amenzi în sumă totală de 11.280 lei, dintre care 38 sanţiuni pentru viteză, iar alte 43 amenzi au fost aplicate pentru neportul centurii de siguranţă.
De asemenea, poliţiştii rutieri au reţinut în vederea suspendării dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice 5 permise de conducere.
De exemplu, un tânăr de 18 ani, din Craiova, a fost depistat conducând un autoturism, pe Calea Severinului, cu viteza de 104 km/h, iar un bărbat de 32 de ani, conducea un autoturism, în localitatea Breasta, cu viteza de 108 km/h.
Cei doi şoferi au fost sancţionaţi cu amendă,iar ca măsură complementară le-au fost reţinute permisele de conducere în vederea suspendării.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS