12 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalOlt: Un bărbat din Radomireşti şi-a omorât în bătaie cumnatul

Olt: Un bărbat din Radomireşti şi-a omorât în bătaie cumnatul

Procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Olt au decis, ieri, arestarea preventivă a unui bărbat acuzat că şi-ar fi ucis în bătaie propriul cumnat. Crima  avut loc, marţi seara, 12 august, în comuna Radomireşti, iar acuzatul riscă până la 20 ani după gratii pentru săvârşirea infracţiunii de omor, transmite Adevarul.

Conform informaţiilor deţinute de anchetatori, marţi seara, Dumitru S., de 34 de ani, din comuna Radomireşti, judeţul Olt, a primit la domiciliul său vizita cumnatului său, Florin C., de 35 de ani, din aceeaşi localitate. Cei doi au ajuns să se certe foarte aprins pe fondul consumului exagerat de alcool. La un moment dat, discuţiile au degenerat, iar gazda, mai tânăr decât musafirul său, şi-a luat la bătaie ruda. Pumnii şi picioarele nu au fost suficiente pe parcursul altercaţiei, Dumitru S. apelând ulterior la câteva obiecte din jur.
„În data de 12 august, în jurul orei 22.00, în urma unui conflict pe care l-a avut cu cumnatul său Florin C., inculpatul Dumitru S. a exercitat acte repetate de violenţă fizică asupra acestuia, lovindu-l de mai multe ori peste cap şi corp – cu pumnii, cu un bici şi cu o ţeavă metalică, provocându-i leziuni traumatice care au condus la decesul acestuia”, se arată în actul de acuzare al procurorilor Parchetului de pe lângă Tribunalul Olt.

Ieri, 13 august, instituţia anterior menţionată a pus în mişcare acţiunea penală împotriva inculpatului Dumitru S. pentru săvârşirea infracţiunii de omor. Astfel, după ce au considerat că deţin suficiente dovezi asupra vinovăţiei acuzatului, Parchetul de pe lângă Tribunalul Olt a solicitat arestarea preventivă a inculpatului pentru o perioadă de 30 de zile.
Propunerea anchetatorilor a fost aprobată de judecători.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS