15.9 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalVan-Dame de Mehedinți, prins fără permis în Craiova

Van-Dame de Mehedinți, prins fără permis în Craiova

Un tânăr, de 19 ani, din comuna mehedințeană Tâmna, pe numele său Van-Dame Bumbai, s-a ales cu un dosar penal după ce, duminică seară, a fost prins în municipiul Craiova conducând un autoturism deși nu are permis de conducere.
Polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție al Județului (IPJ) Dolj au precizat că, duminică, în jurul orei 18.15, un echipaj al Biroului Rutier Craiova care acționa pe Calea Severinului a făcut semn șoferului unui autoturism Opel Astra decapotabil să tragă pe dreapta, însă acesta a refuzat să oprească și a accelerat. Poliţiştii au plecat în urmărirea Opelului, pe care au reușit să-l blocheze în trafic după câteva sute de metri.
Când i-au cerut documentele tânărului care se afla la volan, oamenii legii au aflat și motivul pentru care acesta nu a vrut să oprească: el nu are permis de conducere pentru nici o categorie de autovehicule. În urma verificărilor, polițiștii de la Rutieră au aflat că autoturismul pe care îl conducea Van-Dame aparținea unui craiovean, un amic al său, care îi împrumutase mașina neștiind că mehedințeanul nu are carnet de șofer.
Polițiștii doljeni au precizat că pe numele tânărului de 19 ani a fost întocmit un dosar penal pentru comiterea infracțiunii de conducere fără permis.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS