Acasă Local Bilanţul inundaţiilor: 3 morţi, peste 1.800 de evacuaţi şi 99 de locuinţe...

Bilanţul inundaţiilor: 3 morţi, peste 1.800 de evacuaţi şi 99 de locuinţe distruse

Ministerul Afacerilor Interne a prezentat un nou bilanţ al pagubelor provocate de inundaţiile din această săptămână, care au afectat 251 de localităţi din 11 judeţe, transmite gandul.info.

Potrivit bilanţului prezentat, trei persoane şi-au pierdut viaţa din cauza viiturilor, un om este încă dat dispărut în Argeş, fiind căutat de autorităţi.
Acelaşi bilanţ arată că 99 de locuinţe au fost distruse, 430 de case şi 23.000 de hectare de teren au fost inundate şi 13 poduri au fost distruse.

În urma viiturilor 1.832 de persoane au fost evacuate şi 773 de persoane au fost salvate din situaţii de urgenţă, conform spuselor Marius Tache, purtător de cuvânt al MAI. Din totalul persoanelor evacuate, în prezent mai sunt dislocate doar 669, aflându-se în spaţiile puse la dispoziţie de autorităţi sau în locuinţele vecinilor.

Este fascinată de rapiditatea cu care circulă informaţia în mass-media şi crede că dacă lumea s-ar folosi doar de avantajele presei, barierele dintre oameni ar putea fi depăşite mai uşor.
Exit mobile version