24.5 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăLocalTânăr bătut după o ceartă dintre două fete

Tânăr bătut după o ceartă dintre două fete

http://www.youtube.com/watch?v=5iRNMA5wfxA

Un tânăr de 22 de ani a fost transportat la Spitalul de Urgență Craiova miercuri seară, după ce a fost atacat și bătut de două persoane pe o stradă din cartierul craiovean Craiovița Nouă. Altercația a fost surprinsă de o cameră video amplasată pe o terasă în fața căreia victima a căzut și a fost lovită cu pumnii și cu picioarele.
Craioveanul Alin Topor, de 22 de ani, a fost transportat miercuri seară la Spitalul de Urgenţă din Craiova, unde a fost diagnosticat cu mai multe leziuni suferite într-o altercație – mai multe excoriații, un traumatism cranian minor și luxație claviculară. Mama băiatului, Victoria Topor, a declarat GdS că Alin mergea pe stradă și a fost atacat de mai multe persoane, printre care se aflau și frații unei fete cu care prietena sa avusese în trecut un conflict: „Fiul meu a apărat-o pe prietena lui, iar azi (miercuri după-amiază – n.r.) niște băieți l-au prins, l-au aruncat într-o grădină și l-au tăiat. Băiatul meu a fost tăiat pe față, are mâna dislocată și a fost lovit în cap“. Cele povestite de mama tânărului au fost confirmate de prietena lui Alin, care a fost martoră la altercație.
O cameră video instalată pe o terasă din zona Segarcea a surprins altercația și momentul în care tânărul de 22 de ani este pus la pământ și lovit de două persoane. În imagini se văd două persoane care aleargă după Alin Topor, care traversează strada în fugă, printre mașini. Acesta din urmă este prins de urmăritori în fața unei terase, unde este lovit cu pumnii și cu picioarele. Atunci când clienții terasei au ieșit să vadă ce se petrece, cei doi agresori au fugit.
Polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție al Județului (IPJ) Dolj au confirmat incidentul, dar au negat faptul că băiatul de 22 de ani a fost înjunghiat. „Poliţiştii Secţiei nr. 5 Craiova au fost sesizaţi despre faptul că la intersecția străzilor Constantin Brâncoveanu și George Enescu a avut loc o altercaţie în urma căreia un tânăr de 22 de ani a fost transportat la Spitalul de Urgență Craiova pentru investigaţii medicale. Se pare că altercaţia ar fi pornit de la un conflict între două fete, iar tânărul de 22 de ani ar fi fost împins şi ar fi căzut într-un gard viu prevăzut cu o plasă metalică, de unde ar fi provenit leziunile. Poliţiştii fac cercetări pentru clarificarea tuturor împrejurărilor în care ar fi avut loc acest eveniment“, a declarat inspector principal Alin Apostol, purtătorul de cuvânt al IPJ Dolj.

Cercetări pentru loviri și alte violențe

Polițiștii doljeni au precizat ieri că agresorii au fost identificați ca fiind Victor Marton, de 23 de ani, și Mihai Gârleanu, de 30 de ani, dar și că victima a depus o plângere împotriva celor doi.
„În cauză s-a întocmit un dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de loviri și alte violențe pe numele a două persoane. În funcție de numărul zilelor de îngrijiri medicale necesare victimei pentru vindecare este posibil să se schimbe încadrarea juridică a faptei“, au mai precizat polițiștii doljeni.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS