14.5 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăLocalPreşedintele Uniunii Naţionale a Practicienilor în Insolvenţă, audiat la DNA

Preşedintele Uniunii Naţionale a Practicienilor în Insolvenţă, audiat la DNA

Preşedintele Uniunii Naţionale a Practicienilor în Insolvenţă, Arin Stănescu, s-a prezentat azi la DNA, fiind citat de procurori într-un dosar, acesta declarând la intrare că îl cunoştea pe judecătorul Mircea Moldovan, iar magistratul „este bine acolo unde este”, transmite Mediafax.
Arin Stănescu nu a dorit să precizeze în ce calitate a fost chemat de procurorii Direcţiei Naţionale Anticorupţie (DNA) şi în ce caz urmează să dea declaraţii, arătând că expertiza pe care o deţine în domeniu a făcut ca anchetatorii să-l contacteze pentru opinii profesionale.

Întrebat dacă are vreo legătură cu cazul judecătorilor de la Tribunalul Bucureşti deferiţi justiţiei pentru fapte de corupţie în legătură cu intervenţii în dosare de insolvenţă ale unor companii, Arin Stănescu a spus că nu are nicio legătură cu această cauză şi a menţionat că îl cunoştea pe judecătorul Mircea Moldovan.

Întrebat ce părere are despre Moldovan, Stănescu a spus că părerea lui este pe măsura locului în care se află la acest moment fostul magistrat.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS