11.7 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalConstanţa: Percheziţii pentru infracţiuni de trafic şi consum de droguri

Constanţa: Percheziţii pentru infracţiuni de trafic şi consum de droguri

Poliţişti din cadrul B.C.C.O. Constanţa, sub coordonarea D.I.I.C.O.T., sprijiniţi de luptători S.A.S. ai I.P.J. Constanţa şi jandarmi ai Grupării Mobile de Jandarmi „TOMIS” Constanţa, au efectuat, azi, 6 percheziţii domiciliare pe raza municipiului Constanţa pentru destructurarea unui grup infracţional implicat în comiterea de infracţiuni de trafic şi consum de droguri de risc, la locuinţele a patru persoane bănuite de aceste fapte.

În urma percheziţiilor au fost identificate şi ridicate în vederea continuării cercetărilor 7.350 de lei, 1 plantă de cannabis cultivată în curtea unui imobil, o narghilea cu urme de cannabis, 5 comprimate rotunde de culoare verde închis, 1 pungă de 100 gr. cannabis, 7 pliculeţe conţinând 1 gr. cannabis fiecare, 2 plicuri cu tulpina şi frunze de cannabis, 50 gr. seminţe cannabis, 1 0,5 gr. substanţă pulverulentă albă, 1 gr. rezină cannabis, telefoane mobile şi înscrisuri care au legătură cu cauza.

Persoanele bănuite sunt cercetate pentru săvârşirea infracţiunilor de trafic de droguri de risc, deţinere fără drept de droguri de risc pentru consum propriu şi punerea la dispoziţie cu ştiinţă a unei locuinţe pentru consum ilicit de droguri.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS