16.2 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăLocalWizz Air sărbătoreşte alături de craioveni în Piaţa Prefecturii

Wizz Air sărbătoreşte alături de craioveni în Piaţa Prefecturii

Wizz Air, cea mai mare companie aeriană low-cost din Europa Centrală şi de Est, invită craiovenii să se alăture inaugurării celei de-a cincea baze Wizz Air în România.    
Miercuri, 23 iulie, începând cu ora 18.00, în Piaţa Prefecturii, oltenii sunt invitaţi să scrie cel mai mare mesaj de bun venit din regiune. Primele 1.000 de persoane care vin cu un accesoriu roz vor fi premiate cu vouchere valorice Wizz Air. Atmosfera de sărbătoare va fi completată de un DJ local.
„Suntem foarte fericiţi să fim aici, în Craiova, şi să sărbătorim deschiderea celei de-a cincea baze Wizz Air în România. Vino alături de noi miercuri, să te distrezi în Piaţa Prefecturii. Nu uita să vii cu un accesoriu roz şi, dacă te afli printre primele 1.000 de persoane care sărbătoresc alături de noi, vei câştiga automat un voucher valoric Wizz Air, care se poate utiliza pe toate rutele Wizz Air din Craiova. Aşteptăm cu nerăbdare să-i vedem pe craioveni, dar şi pe cei din toată regiunea Olteniei la bordul aeronavelor noastre“, a declarat Daniel de Carvalho, Corporate Communications Manager Wizz Air.   
Începând cu 23 iulie, Craiova devine a cincea bază operaţională Wizz Air din România. O nouă aeronavă Airbus A320 va fi alocată Aeroportului Internaţional Craiova, ceea ce permite companiei să opereze noi zboruri spre Barcelona, Dortmund, Roma şi Bologna. În acelaşi timp, rutele deja disponibile spre Londra (Luton) şi Milano (Bergamo) vor beneficia de frecvenţe sporite. Reţeaua Wizz Air din Craiova este formată din șase rute către cele mai importante oraşe din Europa de Vest. Biletele pot fi rezervate pe wizzair.com, cu tarife pornind de la 69 de lei, pentru un singur zbor, cu toate taxele incluse.
Evenimentul public este organizat cu sprijinul Primăriei Craiova, al Consiliului Judeţean Dolj şi La Fântâna, furnizorul oficial de apă.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS