Acasă Local Gorj Gorj: Protest al cabanierilor din Rânca pentru Transalpina

Gorj: Protest al cabanierilor din Rânca pentru Transalpina

Cabanierii din Rânca anunţă noi proteste din cauza situaţiei DN 67 C Transalpina. Constantin Pănescu, reprezentantul  asociaţiei cabanierilor şi concesionarilor de la Rânca, a declarat că pentru finalul acestei săptămâni  se pregăteşte un protest care să sensibilizeze autorităţile centrale în legătură cu modul în care Compania Naţională pentru Autostrăzi şi Drumuri Naţionale din România(CNADNR) înţelege să se preocupe de Transalpina.

Pănescu a mai menţionat că se doreşte mobilizarea câtorva mii de cetăţeni pentru protestul care este programat la sfârşitul acestei săptămâni, fie la Rânca, fie la Târgu Jiu, în funcţie de ce se va decide referitor la locul unde s-ar putea strânge cât mai mulţi protestatari.
Reprezentantul asociaţiei cabanierilor şi a concesionarilor din Rânca este nemulţumit de ultimele comunicări venite din partea Companiei Naţionale de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale din România care vorbesc despre faptul că Transalpina nu este circulabilă, deşi situaţia este la fel ca în anii trecuţi când zeci de mii de autoturisme au tranzitat cea mai înaltă şosea din România. Acesta a mai adus în discuţie şi pierderile pe care le au cabanierii în acest sezon din cauza situaţiei problematice a Transalpinei.


Editor: Anca Dumitraşcu

Este absolvent al Facultății de Litere și Științe Sociale și al unui master în Administrația Publică. În anul 2000 a venit în practică jurnalistică la Gazeta de Sud, iar de a doua zi au început să apără în ziar articole sub semnătura sa.
Exit mobile version