15.9 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalPremieră: Consultaţii oncologice prin telemedicină la Clinică OncoFort din Craiova

Premieră: Consultaţii oncologice prin telemedicină la Clinică OncoFort din Craiova

 

GRAL Medical, în parteneriat cu AKH Viena, pune la dispoziţia pacienţilor din Jud DOLJ consultaţii de second opinion în ONCOLOGIE prin sistemul de telemedicină.
Renumitul oncolog din Viena, Prof. Dr. Thomas Brodowicz, a decis să ofere servicii de second opinion şi consultaţii preventive, în reţeaua de clinici OncoFort din provincie. Cu această ocazie pacienţii nu mai sunt nevoiţi să meargă până în Bucureşti pentru o consultaţie.

Medici oncologi de elită

Prof. Dr. Thomas Brodowicz este managerul uneia dintre cele mai renumite clinici de tratament a cancerului din Europa, Clinică Oncologică şi Experimentală din cadrul Spitalului AKH – Viena. De-a lungul timpului a obţinut rezultate foarte bune în tratarea cancerului mamar, colorectal, tractului gastrointestinal, sarcom, cancer pulmonar, cancer cerebral, cancer de laringe, cancer ovarian. În urmă experienţei vaste avută la AKH Viena, dar şi a cazuisticii de peste 4 ani din România, renumitul oncolog a constatat că “pacienţii din România vin prea târziu la control”.
Pentru a obţine rezultate pozitive pacienţii trebuie să primească un diagnostic oncologic corect, stabilit în faze incipiente, iar tratamentul să fie unul modern şi personalizat. Prof. Dr. Thomas Brodowicz a afirmat că “partea cea mai grea a meseriei noastre este aceea în care trebuie să anunţăm pacientul că nu se mai poate face nimic datorită bolii avansate”.

Servicii oncologice în pas cu tehnologia

Renumitul oncolog austriac oferă consultaţii oncologice prin sistem de telemedicină. Pentru second opinion se oferă o “nouă şansă” pacienţilor diagnosticaţi cu cancer, iar pentru consultaţii de prevenţie se stabileşte o riscograma pentru persoanele predispuse la boli grave (ex: antecedente de cancer în familie) sau pentru cei care îşi doresc o conduită sănătoasă pe viitor.
Programările pentru luna în curs se efectuează în ordinea cererilor primite de la pacienţi *GRAL (*4725) / 021-323.00.00 sau online pe www.gralmedical.ro Dosarul pacientului va fi întocmit, până la dată consultatiei, sub îndrumarea unui medic specialist.

Premieră medicală şi tratamente noi în Clinică OncoFort din Craiova

Sistemul de telemedicină oferit de Gral Medical este utilizat în premieră pe segmentul oncologic, iar datorită faptului că mulţi pacienţi din CRAIOVA au solicitat acest serviciu, începând cu luna iulie 2014, se pot efectua consultaţii internaţionale la Clinică OncoFort din Craiova. Clinica OncoFort din Craiova s-a făcut cunoscută, începând cu anul 2012, în servicii de diagnostic şi tratament pentru pacienţii neoplazici din Judeţul Dolj.
Începând cu acest an, pacienţii pot beneficia de un tratament chimioterapic în regim de spitalizare de zi, în rezerve moderne, iar echipa medicală are grijă permanent de bună desfăşurare a tratamentului. Pe lângă serviciile medicale oferite de Clinică OncoFort Craiova până în prezent, şi anume, consultaţii şi investigaţii de specialitate, analize medicale de laborator, se vor adaugă serviciile de second opinion prin sistemul de telemedicine şi tratamentul cu chimoterapie în ambulatoriu.

Programări şi informaţii suplimentare puteţi obţine la: Clinică OncoFort Craiova din Str. Brestei nr. 1, Tel: 0351-442.419 sau Mobil: 0771-594.383, 0771-520.636

 

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS