17.8 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăLocalÎnşelat la păcănele?

Înşelat la păcănele?

http://www.youtube.com/watch?v=Nl5tpREcQZI

\n

Scandal în localitatea Cerneţi din judeţul Mehedinţi. Un bărbat a cheltuit zeci de mii de lei la păcănele, fiind urmărit de ghinion. În cele din urmă, aparatul i-a indicat că a câștigat 66.000 de lei.
Beneficiarul aparatelor, după ce s-a mulţumit să încaseze banii jucătorului zile în şir, acum, când trebuie să plătească, refuză cu încăpăţânare, spunând că există posibilitatea ca aparatul să fi dat o eroare.
„Am jucat patru zile la rând, am pierdut mai bine de 2.000 de lei, şi  într-un final, am dat o carte bună, apoi când am dat un dublaj, mi-a arătat aparatul că am câştigat 66.000 de lei. Am încercat să mai dau o dată şi nu a mai vrut aparatul. Atunci am mers la patronul magazinului, i-am spus să-i anunţe pe cei care au aparatele şi aştept de două zile să vină să îmi dea banii şi nu mi-au dat nimic. Au zis că este eroare, dar când eu bag milioane nu dă eroare, decât când  trebuie să ne dea ei nouă este eroare. După două zile, firma cu aparatele a trimis un angajat ca să se uite la aparat şi a spus că a dat eroare“, spune Virgil Zăroniu, în vârstă de 44 de ani, jucătorul din Cerneţi.
Norocosul îşi aşteaptă banii. Ieri, patronul firmei de jocuri a trimis un reprezentant la Cerneți, care spune că bărbatul nu a fost lovit de noroc, ci ori a încercat să măsluiască aparatul, ori acesta i-a dat eroare.
„Dacă sunteţi cunoscător al aparatelor, vă puteţi uita ce scrie pe aparat. Domnul nu a câştigat nici un ban. Este o eroare sau a încercat să facă ceva aparatului“, a spus reprezentantul firmei de aparate.
Jucătorul a şi fotografiat aparatul de păcănele cu suma câştigătoare. Mai mult decât atât, patronul magazinului unde aparatele sunt închiriate nu a resetat aparatul şi nu o va face până când suma nu va fi plătită către câştigător.
Pe firul jocurilor de noroc a intrat acum Poliţia, Protecţia Consumatorului, dar şi reprezentanţi ai Gărzii Financiare, care doresc să facă lumină în acest caz.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS