10.6 C
Craiova
marți, 23 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalMircea Băsescu a fost adus la DNA

Mircea Băsescu a fost adus la DNA

Mircea Băsescu a fost adus la sediul Direcţiei Naţionale Anticorupţie. Procurorii îi vor aduce la cunoştinţă rezultatele expertizei realizate asupra imaginilor aduse ca probă de familia lui Sandu Anghel, zis Bercea Mondial, potrivit digi24.ro.

Expertiza arată că înregistrările făcute de familia lui Sadu Anghel sunt reale, nu sunt trucate şi pot fi folosite în continuare în acest proces, fiind probele de bază pentru care Mircea Băsescu este în arest.

Mircea Băsescu a fost adus la DNA cu o maşină de la arestul Poliţiei Capitalei.

La DNA urmează să fie adus şi Marian Căpăţână. Va veni şi avocatul familie lui Sandu Anghel, el urmând să primească o copie după această expertiză.

Avocaţii lui Mircea Băsescu spuneau că este nevoie să fie verificate înregistrările, pentru a se vedea dacă anumite afirmaţii ale fratelui preşedintelui Traian Băsescu nu sunt scoase din context sau folosite într-un alt fel. Avocaţii lui Mircea Băsescu doreau să afle dacă înregistrările făcute de familia Anghel sunt brute sau au fost montate în colaje.

Avocatul familiei Anghel, Pavel Abraham, spunea că nu are nici o emoţie în legătură cu această expertiză tehnică, efectuată de un laborator specializat, deoarece, în opinia sa, înregistrările demonstrează acuzaţiile pe care familia Anghel le aduce lui Mircea Băsescu.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS