14.5 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăLocal Vâlcean reţinut de poliţişti, după ce şi-a incendiat iubita

Vâlcean reţinut de poliţişti, după ce şi-a incendiat iubita

Un bărbat din comuna vâlceană Stoeneşti a fost reţinut aseară, fiind acuzat că şi-a incendiat iubita, apoi a ţinut-o ascunsă aproape o săptămână, până când rudele au cerut ajutorul autorităţilor. Potrivit adevarul.ro, femeia a murit în chinuri groaznice, într-un spital din Bucureşti, la sfârşitul lunii martie, dar magistraţii au decis să-l aresteze preventiv abia aseară.

Potrivit procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Vâlcea, bărbatul a încercat să ascundă faptul că şi-a incendiat iubita, refuzând să o transporte la spital pentru a primi îngrijiri medicale, deşi femeia suferise arsuri pe 40 la sută din suprafaţa corpului.

“Pe fondul unor discuţii contradictorii între inculpatul Buţacu Gheorghe Viorel şi concubina acestuia D.M.O., inculpatul a exercitat acte de violenţă asupra victimei, respectiv, a târât-o în spatele casei, unde a aruncat cu benzină peste ea şi i-a dat foc, provocându-i leziuni în urma cărora victima şi-a pierdut cunoştinţa. După exercitarea agresiunii, inculpatul a refuzat să o transporte la spital sau să anunţe serviciul medical de urgenţă pentru acordarea de îngrijiri medicale, lăsând-o pe victimă în stare gravă, în locuinţă”, se arată în probatoriu.

Femeia a stat în casă aproape o săptămână, până când a fost găsită de o rudă care a şi chemat ambulanţa. Victima a fost transportată la Spitalul Clinic de Urgenţă Chirurgie Plastică, Reparatorie şi Arsuri din Bucureşti dar, din păcate, eforturile medicilor de a o salva au fost zadarnice, vâlceanca decedând la sfârşitul lunii martie.

Concubinul acesteia a fost arestat preventiv pentru 30 de zile după aproape trei luni de la decesul victimei. Bărbatul se află în arestul IPJ Vâlcea, el fiind cercetat pentru săvârşirea infracţiunii de omor calificat.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS