Acasă Local Dolj Dolj: Vitezomanii în atenţia poliţiştilor rutieri

Dolj: Vitezomanii în atenţia poliţiştilor rutieri

Poliţişti din cadrul Serviciul Rutier – Biroul Drumuri Naţionale şi Europene împreună cu agenţi din cadrul Biroului Rutier Craiova şi formaţiunile rutiere de la poliţiile municipale şi orăşeneşti au organizat ieri o acţiune pentru prevenirea si combaterea accidentelor cauzate de viteză.
Totodată, poliţiştii au urmărit şi conştientizarea conducătorilor auto şi a pasagerilor cu privire la importanţa portului centurii de siguranţă.
Poliţiştii rutieri au constatat şi aplicat 235 sancţiuni contravenţionale în sumă totală de 31580 lei, dintre care 143 pentru viteză neregulamentară, iar alte 12 pentru neportul centurii de siguranşă.
7 şoferi au rămas fără permisele de conducere acestea fiind reţinute de către poliţişti pentru depăşirea vitezei regulamentare, iar 3 certificate de înmatriculare au fost retrase.
În cadrul acţiunii poliţiştii rutieri au depistat în trafic un craiovean, de 49 de ani, care conducea autoturismul personal pe bd. Decebal cu viteza de 107 km/h. Acestuia i s-a reţinut permisul de conducere pe o perioadă de 90 zile în vederea suspendării dreptului de a mai conduce autovehicule pe drumurile publice.

Face parte din echipa Gazeta de Sud din 1996. În prezent este redactor şi editor on-line, ceea ce înseamnă că este informată cu privire la tot ce se întâmplă important în ţară şi în lume. Este o fire veselă şi sociabilă, iubeşte oamenii şi îşi iubeşte meseria.
Exit mobile version