6.2 C
Craiova
sâmbătă, 20 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljMAGGI răsplătește mamele care îl fac pe Mihai viteaz

MAGGI răsplătește mamele care îl fac pe Mihai viteaz

MAGGI premiază mamele din regiunea Valahia, care gătesc din toată inima mâncăruri tradiționale pentru cei dragi, păstrând astfel tradițiile culinare! Acum, produsele MAGGI aduc încă o bucurie tuturor gospodinelor: până pe 30 iunie, orice produs MAGGI Secretul Gustului de 75 de grame poate aduce zilnic unul dintre cele trei premii de 100 de euro.
Înscrierea pentru tragerea la sorți se face prin trimiterea codului unic de pe ambalaj prin SMS la numărul 1866. Promoția se desfășoară în județele Mehedinți, Gorj, Olt, Dolj, Vâlcea, Argeș, Dâmbovița, Teleorman, Giurgiu, Prahova, Ialomița, Călărași, Constanța, Tulcea, Buzău, Brăila, Vrancea și Galați, iar valoarea totală a premiilor este de 38.280 de lei.
„Mamele din regiunea Valahia apreciază produsele MAGGI, pentru că le ajută zilnic în prepararea mâncărurilor autentice pentru cei dragi. În plus, gastronomia locală contribuie la specificul fiecărei regiuni, iar gospodinele sunt cele care cunosc și păstrează cel mai bine secretele unui gust autentic. Le răsplătim dedicarea și fidelitatea, oferindu-le zilnic premii care, împreună cu produsele MAGGI, le fac viața mai ușoară“, a declarat Alina Constantin, Business Manager MAGGI.
Prezent în peste 60 de țări din întreaga lume, MAGGI este unul dintre cele mai importante branduri culinare din România și face parte din portofoliul Nestlé, lider mondial în industria alimentară. În România, marca MAGGI este prezentă prin MAGGI Secretul Gustului, MAGGI Borș, MAGGI Fidelicios, MAGGI Supe și Ciorbe standard și instant, MAGGI Cuburi și MAGGI Ideea Zilei.
Mai multe informații se regăsesc pe www.maggi.ro și pe pagina de Facebook MAGGI România.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS