12.3 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalDelicii tradiţionale româneşti la restaurantul Casa cu Flori

Delicii tradiţionale româneşti la restaurantul Casa cu Flori

Tochitură, pomana porcului, bucate de la garniţă, sărmăluţe, pastramă de oaie cu mămăliguţă, fasole cu ciolan: fanteziile oricărui gurmand care apreciază mâncarea tradiţională se pot savura, mai nou, în atmosfera intimă a restaurantului Casa cu Flori, aflat pe strada Gilortului, nr. 37 (fosta pizzerie La Maschera), în cartierul Rovine.
Spaţiul restaurantului, cu o capacitate de 60 de locuri, este primitor, amenajat cu accente rustice, care amintesc discret de spiritul tradiţional. De joi până duminică, alături de bunătăţile din meniu, vă puteţi bucura şi de compania formaţiei de muzică, totul asezonat cu un pahar din vinul casei, adus de la cramele Recaş.
Dacă sunteţi amatori ai deserturilor, trebuie neapărat să încercaţi papanaşii de la Casa cu Flori, extrem de apreciaţi de clienţii restaurantului. Iar în timpul săptămânii, între orele 11.00 şi 14.00, puteţi comanda meniul zilei, care include o ciorbiţă ca la mama acasă, felul al doilea şi desert, la preţul de 12 lei.
„Experienţa mea în domeniu m-a ajutat să perfecţionez serviciile oferite şi să fiu atent la cererile clienţilor. Calitatea materiei prime este indiscutabilă, preţurile sunt cât se poate de competitive, iar timpul de preparare şi servire este de maximum 30 de minute“, spune Sorin Văduva, managerul restaurantului Casa cu Flori.
Locaţia se pretează perfect şi pentru organizarea de evenimente, găzduind deja, în puţinul timp de când s-a deschis, petreceri de botez, de cununie, majorate, întâlniri de afaceri sau prezentări ale firmelor.
Restaurant Casa cu Flori
Strada Gilortului, nr. 37 (fosta pizzerie La Maschera)
Telefon 0761 330 342
Site www.restaurantcasacuflori.ro
Anda Şoşea

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS