15.3 C
Craiova
joi, 18 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalAccidente cu mașini distruse și răniți

Accidente cu mașini distruse și răniți

http://www.youtube.com/watch?v=gryHcJFXKyM

\n

Două accidente rutiere, trei răniți ușor, patru autoturisme distruse și unul avariat parțial. Asta s-a întâmplat ieri pe două dintre drumurile de la ieșirea din Craiova, în jurul aceleiași ore: 15.30.

Primul accident s-a petrecut la ieșirea din Craiova spre Filiași pe Drumul Național 6. Potrivit polițiștilor, craioveanul Florin Ghiluș, de 45 de ani, șoferul unui autoturism Dacia Duster cu numărul B-51-KKJ, nu s-a asigurat la plecarea de pe loc și a lovit un autoturism marca Audi A6 înmatriculat în Austria, condus de Sorin Racoviță, de 25 de ani, din Vrancea. „În urma impactului dintre cele două autoturisme a rezultat rănirea ușoară a  șoferilor și a unui pasager care se afla în Audi A6“, a declarat subcomisarul Paul Boruz de la Serviciul Rutier Dolj. Răniții au fost transportați la spital pentru a li se acorda îngrijiri. În urma impactului, cele două autoturisme au fost avariate grav.

Audi contra Volkswagen și BMW pe strada Henry Ford

Al doilea accident s-a petrecut pe strada Henry Ford. Potrivit declarațiilor martorilor și a celor implicați în accident, șoferul unui autoturism Audi A4 cu numărul de înmatriculare OT-66-XLA a depășit un BMW înmatriculat în Italia care venea dinspre Craiova, a trecut linia dublă continuă, a „rașchetat“ un autoturism Volkswagen Passat cu numărul de înmatriculare DJ-40-ELS care circula regulamentar din sens opus, apoi a ricoșat în BMW-ul pe care îl depășise, lovindu-l ușor. În urma impactului dintre Volks­wagen și Audi, autoturismele au fost distruse pe laterală, dar șoferii au scăpat basma curată datorită sistemelor de airbag tip cortină care s-au declanșat. „Mașina BMW cu număr de Italia se ducea spre Dedeman, iar Audiul cu număr de Olt a depășit pe linia continuă, din sens opus venea un VW Passat, Audiul a lovit Passatul, iar din Passat a ricoșat în BMW-ul pe care îl depășise înainte“, a povestit Pardaian Benculescu, aflat în trafic în momentul accidentului. „Mergeam dinspre Cârcea spre Craiova când am văzut un Audi intrând în depășire pe linie dublă continuă, mi-a luat toată partea stângă, m-a întors de două ori și am ajuns cu autoturismul pe partea cealaltă. Mulțumită mașinii am scăpat nevătămat, dar am trăit o experiență pe care nu o doresc nimănui“, a declarat Petre Gerleanu, șoferul, de 33 de ani, din Craiova, care se afla la volanul autoturismului Volkswagen Passat. Alături de el, în mașină se mai afla o persoană. „Șoferul de pe Audi a intrat pe contrasens în depășire, a lovit Passatul, după care a ricoșat în mine. Cred că avea peste o sută la oră“, a declarat Remus Petre, șoferul BMW-ului lovit de Audi.
Potrivit polițiștilor de la Rutieră, șoferul autoturismului care a provocat accidentul se numește Cătălin Bubuială, are 22 de ani și este din Caracal. El a rămas fără permis pentru 60 de zile și a fost amendat cu 510 lei. Polițiștii au precizat că acesta a depășit un autobuz, a revenit pe banda sa și a lovit BMW-ul, apoi a ricoșat în Volkswagenul care circula din sens opus.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS