16.2 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăLocalCampania de dezinsecţie continuă până pe 17 iunie

Campania de dezinsecţie continuă până pe 17 iunie

SC Salubritate Craiova SRL continuă campania de dezinsecţie, însă în funcţie de condiţiile meteo. SC Salubritate Craiova SRL folosește în cadrul intervențiilor substanțe cu spectru larg de acțiune, avizate de Ministerul Sănătății. Operațiunea se va desfășura pe o suprafață totală de 700 de hectare.
În perioada următoare se va acţiona în zonele verzi din cartierele Craiovei după graficul vizat de Direcţia de Sănătate Publică Dolj. Astfel, în noaptea de 11 iunie, în cartierul Brazda lui Novac, pe 12 iunie, în Calea Bucureşti, pe 13 iunie – în  cartierele Lăpuş şi Lăpuş Argeş şi bulevardul Decebal, Calea Bucureşti cu peluzele laterale; pe 14 iunie – pe bulevardul Dacia şi în cartierul Rovine; pe 15 iunie – în continuare în cartierul Rovine cu Piaţa Gării, bulevardul Carol şi strada Bariera Vâlcii; pe 16 iunie, se va acţiona în cartierul George Enescu; pe 17 iunie – pe bulevardul Nicolae Titulescu, Parcul Corniţoiu, Cimitirul Nord, Sineasca.
Campania a început pe 2 iunie cu dezinsecţia lacurilor din Parcul „Nicolae Romanescu“, Lacul Tanchiştilor, Lacul Valea Fetii, Lacul Făcăi şi cel din Grădina Botanică. În perioada 3-4 iunie, s-a efectuat dezinsecţia în Parcurile „N. Romanescu“ și Parcul Lunca Jiului (Tineretului). Începând cu 5 iunie s-a acționat în cartierul Valea Roşie, în zonele verzi de pe străzile Spaniei, Caracal, General Magheru, Împăratul Traian şi în cartierul Sărari. Pe 6 iunie s-a acţionat în cartierul 1 Mai, pe bulevardul Ştirbei Vodă şi Cimitirul Ungureni.
Din cauza condiţiilor meteorologice nefavorabile, activitatea de dezinsecţie a fost reluată pe 9 şi 10 iunie, în zonele verzi din cartierele Craioviţa Nouă, Calea Severinului, de pe străzile Râului, Brestei și de pe bulevardul Olteniei.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS