20.5 C
Craiova
miercuri, 24 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalArtistul plastic Bârsanu, între Craiova şi Vidin

Artistul plastic Bârsanu, între Craiova şi Vidin

\n

La sfârșitul lunii mai, cunoscutul artist plastic craiovean Silviu Bârsanu a deschis o expoziție la Vidin alcătuită de picturi pe discuri. Expoziția este deschisă și în prezent. O altă expoziție aparținând aceluiași Silviu Bârsanu va fi vernisată în seara de vineri, 14 iunie, ora 21.00, la Galeria Arta II din Craiova, urmată de un „RĂSCRUCI”.
„Această nouă expoziție personală cuprinde 30 de lucrări de pictură, toate realizate în acest an. Cine vorbește la expoziție? …Lucrările vorbesc! După vernisaj, va avea loc o manifestare cultural-artistică inedită, adică un RĂSCRUCI. Este un fel de avanpremieră pentru deplasarea grupului nostru de artiști la Vidin.
Astfel, duminică, la Vidin, grupul nostru de artiști plastici din Craiova va fi prezent cu o expoziție de … garduri! Dăm jos de pe simeze expoziția mea din mai și punem gardurile pictate. Este o expoziție de grup: Marcel Voinea, Miky Trifan, Mihai Velișcu, Liana Ionescu, Valentin Boboc și eu. Alături de noi, vor fi  și cei care ‘produc’ RĂSCRUCI-URILE: Cristi Ciomu, Mircea Suchici, Oana Stancu, Iulian Albu și alții…”, a spus Silviu Bârsanu.


Editor: Mariana Butnariu

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS