14.5 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăLocalFotbalist junior, înghițit de râul Jiu

Fotbalist junior, înghițit de râul Jiu

http://www.youtube.com/watch?v=8UkcHWCD1U4

Un adolescent de 17 ani din comuna doljeană Bucovăț, fotbalist junior la clubul Dinamyk Craiova, s-a înecat luni după-amiază, în Jiu, după ce a încercat să traverseze râul înot. Corpul neînsuflețit al băiatului a fost găsit de scafandrii din cadrul ISU Dolj ieri, în jurul orei 11.00, în apropierea podului din Bucovăț.
Luni, în jurul orei 14.00, pompierii din cadrul ISU Dolj au fost solicitați să intervină în comuna doljeană Bucovăț, unde un băiat de 17 ani, Adrian P., din satul Palilula, fusese înghițit de apele râului Jiu. La locul indicat de persoana care a sunat la 112 a fost trimis un echipaj de scafandri, o ambulanță SMURD, dar și elicopterul SMURD, însă pompierii doljeni nu au reușit să găsească trupul băiatului până la lăsarea serii. Căutările au fost reluate ieri-dimineață, iar, după câteva ore, în jurul orei 11.00, trupul neînsuflețit al lui Adrian a fost găsit în apropierea podului din comuna Bucovăț, la câteva zeci de metri de locul unde fusese văzut ultima oară.
Din primele cercetări ale polițiștilor și pompierilor s-a stabilit că băiatul de 17 ani a încercat să traverseze înot râul Jiu, însă a fost tras la fund de curenții puternici și s-a înecat.
Ca și cum nu ar fi de ajuns că și-a pierdut copilul de 17 ani, familia lui Adrian trebuie să se ocupe de două înmormântări. În noaptea de luni spre marți, înainte ca trupul băiatului să fie găsit, bunicul acestuia s-a stins din viață.
Adrian practica fotbalul, era junior la clubul Dinamyk Craiova, iar în sezonul care s-a încheiat a evoluat, sub formă de împrumut, în Liga a IV-a Dolj, la Prometeu Craiova. Antrenorul lui Adrian a precizat pentru GdS că juniorul era muncitor și avea în față o carieră de fotbalist. „Tocmai am primit vestea și sunt șocat. Era un copil bun, muncitor, care promitea mult. Regret ceea ce s-a întâmplat. Condoleanțe familiei îndoliate“, a declarat Costel Dumitrașcu, antrenor la Dinamyk Craiova.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS