21.7 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăLocalTânăr înjunghiat într-o toaletă din Electroputere Parc

Tânăr înjunghiat într-o toaletă din Electroputere Parc

Un tânăr de 21 de ani a fost arestat preventiv, sâmbătă, fiind acuzat de procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Dolj de comiterea infracţiunii de tentativă de omor, după ce, joi seară, a înjunghiat un tânăr de 19 ani într-o toaletă din incinta Electroputere Parc.
Potrivit anchetatorilor, în seara zilei de 29 mai, Andrei Budică, de 19 ani, a plecat împreună cu trei amici la Electroputere Parc, unde s-a întâlnit cu Florian Drăguşin, de 21 de ani, care era însoţit de tatăl său şi încă un bărbat. Pe fondul unui conflict mai vechi, cei doi tineri au început să se certe în toaleta unui restaurant din incinta Electroputere Parc, Budică fiind cel care a fost rănit şi transportat la Spitalul de Urgenţă Craiova, unde a primit îngrijiri medicale.  
Medicii au stabilit că tânărul de 19 ani a suferit leziuni care i-au pus viaţa în pericol, printre care mai multe plăgi, provocate cel mai probabil cu un cuţit.
După ce a fost audiat, Florian Drăguşin a fost reţinut de oameni legii, iar sâmbătă a fost dus de procurori la Tribunalul Dolj cu propunere de arestare preventivă. Instanţa a emis pe numele lui mandat de arestare pe o perioadă de 30 de zile pentru comiterea infracţiunii de tentativă de omor.
Tânărul a susţinut în faţa anchetatorilor că a fost provocat de Budică, care l-ar fi ameninţat cu un cuţit pe care a reuşit să i-l smulgă din mână, însă arma albă nu a fost găsită încă de procurori. Reprezentanţii Parchetului de pe lângă Tribunalul Dolj au precizat, pentru GdS, că procurorul a dispus începerea urmăririi penale pentru infracţiunea de tentativă de omor faţă de Florian Drăguşin, iar în prezent se instrumentează probe pentru stabilirea condiţiilor în care tânărul de 19 ani a fost înjunghiat.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS