16.2 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăLocalCraiovenii au ajutat-o pe Eugenia

Craiovenii au ajutat-o pe Eugenia

 

Studenţii Universităţii de Medicină şi Farmacie au reuşit, cu ajutorul craiovenilor, să strângă banii de care are nevoie pentru tratament Eugenia Negreţ, colega lor care suferă de cancer de mandibulă.

Eugenia Negreţ este una dintre cele mai bune studente ale Facultăţii de Medicină şi Farmacie şi se luptă de câţiva ani cu una dintre cele mai grave forme de cancer. Pentru că fata nu are bani să îşi plătească tratamentul, colegii ei au organizat sâmbătă, 24 mai, campania „Alergăm pentru colega noastră – Eugenia“. În urma acestei campanii, s-au strâns banii de care Eugenia are nevoie în această vară pentru tratamentul pe care îl face săptămânal la Institutul Oncologic din Cluj-Napoca. În total, s-au strâns 7.100 de lei.
Anca Ofiţeru, colega Eugeniei şi unul dintre organizatorii acestei campanii, le-a mulţumit craiovenilor care au donat bani pentru colega lor. „Fără voi nimic nu ar fi fost posibil, iar noi nu am fi putut să o ajutăm atât de mult. Datorită vouă, lupta ei s-a uşurat şi o parte din greutăţi au fost depăşite. Trebuie să continuăm aşa, luptând împreună şansa Eugeniei la viaţă va creşte. Să nu uităm că îşi doreşte să devină un medic bun şi să-i ajute pe cei ce au nevoie. Astăzi ai ajutat-o tu, mâine ea te va ajuta. Le mulţumim şi prof. univ. dr. Laurenţiu Mogoanta şi doamnei dr. Camelia Foarfă care ne-au susţinut“, a spus Anca Ofiţeru.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS