3.9 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalVâlcea: O bătrână şi-a ucis prietena de pahar cu vătraiul

Vâlcea: O bătrână şi-a ucis prietena de pahar cu vătraiul

Floarea Traistă, de 79 de ani, din Găineşti, judeţul Vâlcea, a fost ucisă ieri de prietena ei Maria Niţulescu, după ce s-au cinstit bine cu mai multe pahare de alcool, potrivit evz.ro. Cele două femei au fost împreună la un parastas în comuna Făureşti şi după ce au mâncat şi băut pe săturate, s-au întors acasă la Floarea şi au continuat taifasul asezonat cu vin.
După aproape trei, bătrânele s-au luat la haraţă. Floarea Traistă a vrut să o strângă de gât pe prietena sa. Maria Niţulescu n-a stat pe gânduri, a pus mîna pe o bucată de lemn şi i-a dat în cap apoi a găsit un vătrai lângă sobă şi a lovit-o în zona gâtului până aproape că a decapitat-o. Speriată de ceea ce a făcut a ieşit  în drum şi i-a cerut primului trecător pe care l-a întânlit să o ducă la poliţie pentru că spunea ea “l-a omorât pe bărbatul care a atacat-o”
Tot satul ştia că bătrânele după ce au rămas văduve au devenit bune prietene şi de pahar. “De la băutură s-au luat la ceartă, se certau mereu, femei singure fără bărbaţi care nu aveau ce face. Se întânleau şi beau până nu mai ştiau de ele”, a declarat o vecină a victimei.
Poliţia continuă cercetările, iar Maria Niţulescu a fost reţinută pentru omor.
http://www.evz.ro/valcea-crima-sangeroasa-la-fauresti-aproape-ca-a-decapitat-o.html

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS