12.6 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalŞofer fugar, împuşcat de poliţişti

Şofer fugar, împuşcat de poliţişti

Un tânăr de 23 de ani a fost transportat la Spitalul de Urgenţă Craiova duminică dimineaţă, după ce a fost împuşcat în picior de poliţiştii care îl urmăreau în trafic.
Potrivit procurorilor Parchetului de pe lângă Judecătoria Craiova, duminică dimineaţă, „organele din cadrul Secţiei 4 Poliţie au urmărit un autoturism cu numere străine, ce a fost somat să oprească pentru control şi nu s-a conformat. Pe timpul desfăşurării activităţii de urmărire s-a folosit armamentul din dotare, fiind rănită una dintre persoanele aflate în vehicul“.
Incidentul nu a fost făcut public de Inspectoratul de Poliţie al Judeţului (IPJ) Dolj, iar procurorii au oferit informaţiile de mai sus abia ieri, în urma solicitărilor GdS făcute în cursul zilelor de luni şi marţi.
Tânărul împuşcat este Victor Opriş, de 23 de ani, care conducea un BMW înmatriculat în Marea Britanie, în care se mai aflau două persoane. Pentru că nu a oprit la semnalele echipajului de poliţişti, a fost urmărit în trafic şi s-a ales cu un glonţ în coapsa piciorului stâng. Ulterior, şoferul a fost transportat la Spitalul de Urgenţă Craiova, unde a primit primele îngrijiri medicale şi i-au fost recoltate probe de sânge pentru stabilirea alcoolemiei.
Medicii Spitalului de Urgenţă Craiova au precizat pentru GdS că tânărul a fost adus la Unitatea Primiri Urgenţe duminică dimineaţă, la ora 5.25, fiind diagnosticat cu plagă împuşcată coapsă picior stâng. În urma investigaţiilor, medicii au constatat că pacientul nu a suferit leziuni osoase, iar Victor Opriş a rămas internat pentru a primi tratament de specialitate. În cursul zilei de ieri tânărul a fost externat.
Procurorii au mai precizat doar că această cauză a fost preluată de Parchetul de pe lângă Judecătoria Craiova „în vederea stabilirii împrejurărilor în care a fost folosit armamentul“.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS