3.9 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalFotbalist prins băut la volan

Fotbalist prins băut la volan

Sportivul Bogdan Chirea, legitimat mijlocaş la echipa de fotbal CS Minerul Motru, s-a ales cu un dosar penal, sâmbătă noaptea, după ce a fost prins de poliţişti conducând băut în Craiova.
Potrivit reprezentanților Inspectoratului de Poliţie al Judeţului (IPJ) Dolj, în noaptea de sâmbătă spre duminică, la ora 1.30, un echipaj de poliţişti din cadrul Biroului Rutier Craiova l-a oprit în trafic, pe strada Gheorghe Chiţu, pe Bogdan Chirea, de 24 de ani, din comuna Cârcea, care conducea un autoturism Audi.
După ce i-au cerut actele, oamenii legii l-au pus pe fotbalist să sufle în aparatul etilotest, care a indicat o alcoolemie de 0,57 mg/litru alcool pur în aerul expirat. Ulterior, Chirea a fost dus de poliţişti la Spitalul de Urgenţă Craiova, unde i-au fost recoltate probe de sânge pentru stabilirea alcoolemiei. Poliţiştii doljeni au mai explicat că pe numele fotbalistului de 24 de ani a fost întocmit un dosar penal, Chirea fiind cercetat pentru comiterea infracţiunii de conducere sub influenţa băuturilor alcoolice. „Conducătorului auto i-au fost prelevate două probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei, în cauză fiind întocmit un dosar penal“, a precizat pentru GdS agent principal Amelia Căprărin, din cadrul Biroului de presă al IPJ Dolj.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS