12.6 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalPiaţa de la Ciupercă, reorganizată pentru comercianţii din 1 Mai

Piaţa de la Ciupercă, reorganizată pentru comercianţii din 1 Mai

Cei care au trecut recent prin zona Pieţei de la Ciupercă au putut observa că angajaţi ai SC Pieţe şi Târguri Craiova SRL au început să facă anumite modificări de spaţiu. La solicitarea Gazetei de Sud, conducerea Pieţelor a explicat că s-a trecut la o reamenajare pentru a veni şi în sprijinul comercianţilor din Piaţa 1 Mai, desfiinţată de primărie înainte de Paşte.
„SC Pieţe şi Târguri Craiova SRL procedează, în această perioadă la o reorganizare a Pieţei de la Ciupercă, în sensul suplimentării numărului de mese, dar fără a afecta spaţiile verzi sau aleile de trecere. Mesele amplasate în plus au fost montate tot pe platoul pieţei, în principal în zonele ocupate de comercianţii care, până acum, îşi expuneau marfa direct pe jos. Suplimentarea numărului de mese a fost gândită şi pentru a veni în sprijinul comercianţilor din fosta Piaţă 1 Mai, care au solicitat locuri în Piaţa de la Ciupercă, pentru a rămâne cât mai aproape de zona în care-şi desfăcuseră până nu demult produsele“, a explicat administratorul Pieţe şi Târguri, Claudiu Neagoe, în răspunsul transmis GdS.
Chioşcurile din Piaţa 1 Mai au fost demolate în Săptămâna Mare, perioadă în care şi comercianţii de la tarabe au fost puşi în faţa faptului împlinit de a nu avea unde să-şi mai vândă produsele. Desfiinţarea pieţei din vecinătatea Spitalului Judeţean a venit după ce Piaţa 1 Mai a trecut din subordinea SC Pieţe şi Târguri Craiova SRL în administrarea Consiliului Local Craiova.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS